- 30 cl té fumat tipus lapsang sauchong
- 3 cl salsa tamari
- 100 gr. soja texturitzada
- 5 gr. curry
- 5 gr. ceba en pols
- 1 remolatxa crua
- 1 ceba morada
- 250 gr. mongetes vermelles cuites
- 5 gr. pebre
- 50 gr. gluten de blat o maizena
Infusionar un litre d'aigua amb el te (95 graus 5 minuts). Afegir la salsa tamari, el curry, la ceba en pols i la soja texturitzada a hidratar-se. Reservar.
Triturar, ratllar o tallar molt petites la remoltxa i la ceba (es pot posar a la thermomix). Reservar.
Escórrer les mongetes, posar-hi sal i pebre i triturar perquè quedin ben fines.
En un bol gran, barrejar les tres preparacions i afegir el gluten o maizena. Formar les hamburgueses amb les mans (en surten 6 de grans) i posar en una plata per anar al forn amb paper de forn a sota.
Escalfar el forn a 180 graus mentre les hamburgueses reposen. Coure-les 20 minuts. Treure-les i deixar que es refredin completament.
Fregirles a la planxa dos minuts per a cada cantó.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada