Cercar en aquest blog

diumenge, 5 d’abril del 2020

FIDEUS AMB SEITAN AL CURRY

- 100 gr de fideus per persona
- 1 paquet de seitàn
- 1 ceba gran
- pebrot verd
- pebrot vermell picant (bitxo)
- 3 o 4 tomàquets.
- curry

Tallar i sofregir el seitàn fins que quedi rosset. Afegir la resta de verduretes tallades petites excepte les tomàquets. Amanir amb sal i una culleradeta de curry.

Mentre es fa el sofregit, triturar els tomàquets sencers a la thermomix, afegir-hi aigua un polsim de sucre i una culleradeta de sal i posar-ho a escalfar.

Quan tot estigui rosset, tirar els fideus i enrossir-los. Un cop enrossits afegir el caldo de tomàquet i tapar fins que els fideus siguin cuits i s'hagin begut l'aigua. Abaixar el foc i esperar una mica perquè es faci una mica de socarrat a la paella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada