Cercar en aquest blog

dimecres, 22 d’abril del 2020

LLENTIES AMB VERDURES

- 80 gr de llenties seques o 300 gr cuites per persona.
- 1 ceba gran
- 1 porro
- 2 tomàquets
- 2 pastanagues
- 1 pebrot vermell
- 2 carbassons
- 2 grans d'all
- 1 culleradeta de comí en pols
- 1 culleradeta de cúrcuma

Tallar totes les verdures a daus. 

Sofregir els alls tallats a làmines, la ceba i el porro amb una mica de sal.

Afegir el pebrot i les pastanagues i a continuació els tomàquets i els carbassons. Saltejar uns minutets (s'acabaran de coure amb les llenties)

Afegir les espècies i les llenties. Posar aproximadament dos gots d'aigua o aigua fins que quedi tot ben cobert. Tapar i coure 20 minuts.

Rectificar de sal si cal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada