- all porro
- all
- ceba (opcional)
- Mató o ricota esmenuçat
- Espècies: curry, canyella, nou moscada
- sèsam
La guarnició: Tallar un pebrot groc en tires. Sofregir-lo amb all picat a foc mitjà i al final lent.
La salsa de carabassa. Posar a la thermomix amb papallona o en una paella l'all porro trossejat i sofregir una mica, uns 5 minuts. Afegir la carabassa i amanir amb sal, curry, canyella i nou moscada...Si es fa amb paella afegir un gotet d'aigua (amb la thermomix no cal). Deixar coure 10 minuts més i triturar.
Coure la pasta, escórrer i posar la salsa. Barrejar i emplatar posant les tires de pebrot per sobre, el formatge esmicolat (si no tenim ricota, també pot servir mozzarella), fulles d'alfàbrega fresca i llavors de sèsam blanc o negre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada