Cercar en aquest blog

divendres, 17 d’abril del 2020

HAMBURGUESES DE CARABASSA


Per a quatre hamburgueses:

-          Mitja carabassa tallada transversalment
-          Una patata mitjana
-          Una ceba
-          Un ou
-          Flocs de civada
-          Formatge a daus petits
-          Romaní, nou moscada, all i ceba en pols...
-          Espinacs frescos o qualsevol herba tipus julivert

Posar la carabassa al forn amb una mica d’oli, sal d’all i romaní. Posar-hi també una patata partida per la meitat. Deixar-ho tres quarts al forn fins que sigui tova.
A part fer un sofregit de ceba amb una cullerada sopera d’oli (es pot fer a la thermomix).
 Treure la carn de la carabassa amb una cullera. Pelar la patata i xafar-ho tot. Afegir tots els ingredients i anar-ho xafant tot.
Fer boletes i fer-les a la planxa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada