Cercar en aquest blog

dilluns, 13 d’abril del 2020

CARROT CAKE

INGREDIENTS PEL PASTÍS. 10 persones/ 6 persones

- 350 g pastanagues (unes 4)/ 175 g
- 4 ous petits o mitjans / 2
- 120 g sucre / 60 g
- 1 culleradeta d'essència de vainilla
- 200 g oli de girasol / 100 g
- 350 farina de rebosteria / 175 g
- 1 sobre de llevat
- 1 culleradeta de bicarbonat / polsim
- 2 culleradetes de canyella / 1 culleradeta
- 1 culleradeta de gingebre / 1/2 culleradeta
- 30 g nous / 15 g
- 1 polsim de sal


INGREDIENTS PER LA COBERTURA I FARCIT

- 50 g de mantega a temperatura ambient. / 30 g
- 100 g sucre (millor glaç) / 60 g
- Suc de 1/2 llimona / Una o dues cullerades
- 300 g de formatge crema tipus philadelphia / 200 g

Es pot decorar amb nous al voltant del farcit i també es pot posar canyella per sobre.


P R O C E D I M E N T

1. Triturar les pastanagues 8 segons velocitat 5 i reservar.
2. Posar els ous, amb el sucre i la vainilla i triturar 30 segons velocitat 5.
3. Incorporar l'oli i les pastanagues i barrejar 5 segons velocitat 4.
4. Afegir els 350 gr. de farina, llevat, bicarbonat, canyella, gingebre, les nous, el polsim de sal i barrejar 3 segons velocitat 6.
5. Fornejar 3/4 d'hora aproximadament a 170-180 graus.

Deixar refredar, tallar pel mig, decorar amb el farcit.

PEL FARCIT:

Posar tots els ingredients i triturar 20 segons velocitat 4.


OPCIÓ DE FARCIT AMB XOCOLATA BLANCA I TARONJA:

- 20 g sucre
- 100 g xocolata a trossos
- 50 g mantega
- 300 g formatge d'untar tipus Philadelphia
- 30 g de suc de taronja

1.Tritura el sucre per fer-lo glaç i reserva'l.
2. Trosseja la xocolata 8 segons velocitat 8.
3. Incorpora la mantega 1 minut 50 graus, velocitat 3. Si la xocolata no està desfeta posa uns minutets més.
4. Barreja la resta d'ingredients 3 segons velocitat 3.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada