Per apoximadament 5 persones:
- 5 grans d'all
- pebrot verd
- pebrot vermell
- ceba i /o all porro
-3 tomàquets pelats i tallats a trossets
- totes les verdures que hi volguem posar tallades a quadradets petits.
- Una tassa de cafè d'arrós per persona
- tres vegades més d'aigua que d'arrós
Agafar una cassola ample i amb un bon raig d'oli fregir els grans d'all sencers fins que estiguin una mica dauradets. Reservar per quan tirem l'aigua.
Preparar un caldo de verdures amb àpit i les que tinguem.
Fregir en el mateix oli, el pebrot verd a tires i reservar per decorar el final.
Posar la ceba i coure-la uns minutets i anar afegint mica en mica la resta de verdures. Anar rectificant de sal i posar cúrcuma, pebre vermell i les espècies que volguem Quan totes les verdures estiguin quasi dauradetes, afegir l'arrós i donar-li unes quantes voltes a la paella. A continuació afegir l'aigua o caldo de verdures que tindrem calent juntament amb els alls reservats.
Deixar coure uns 20- 25 minuts primer a foc fort i després abaixar una mica. Mirar de no remenar fins que s'acabi el suc. Quan gairebé no quedi suc, rectificar de sal si cal i deixar-ho deu minutets amb el foc molt baix o apagat perquè faci socarrat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada