Cercar en aquest blog

dimarts, 31 de desembre del 2019

MACARRONS AMB ESPINACS I TOMÀQUET A LA CREMA

- 500 macarrons
- Tomàquet fregit
- Uns 250 grams de tomàquets xerry o normals.
- Una bossa d'espinacs frescos
- 2 o 3 cebes i all o all en pols
- llevat nutricional
- sal i pebre
- caldo de verdures (un parell o tres tasses)
- llet vegetal (dues tasses)


Fer un sofregit amb les cebes i l'all si es vol. A continuació afegir unes quatre cullerades de tomàquet fregit. Quan s'hagi evaporat una mica, afegir el tomàquet natural i sofregir una mica més. Afegir sal, pebre i all en pols.

Afegir els macarrons i coure'ls un parell de minuts. A continuació afegir el caldo de verdures, la llet vegetal i deixar bullir un minut menys del que marca el fabricant de la pasta escollida. Tapar. vigilar que no es quedi sense suc i passat el temps, afegir els espinacs, tornar a tapar i anar rementant vigilant que no s'enganxi ni es quedi sec. Passat una minut o dos afegir el llevat nutricional, remenar una mica més, rectificar amb una mica de llet si cal i servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada