- 2 albergínies
- 1 bloc de tofu
- 4 tomàquets
- alfàbrega seca i tendra.
- ceba i all
- llevat nutricional
Preescalfar el forn a 220 graus. Tallar les albergínies a rodanxes d'un centrímetre i mig aproximadament. Posar-les en una plata d'anar al forn amb una mica d'oli i all en pols a coure uns 20 minuts. Aquesta part de la recepta es pot deixar feta en un altre moment.
Sofregir la ceba i l'all fins que estiguin tous. Afegir el tofu i la llevadura nutricional i triturar una mica en el cas que ho estiguem fent a la thermomix. Si es fa a la paella, aixafar amb una forquilla. Afegir una tassa de llet vegetal perquè quedi més melós. Coure 10 minuts i afegir alfàbrega seca, sal i reservar.
Picar l'alfàbrega tendra i afegir-hi oli per fer un pesto.
Tallar els tomàquets en rodanxes fines.
Finalment posar en una plata una mica fonda per anar al forn, una capa d'albergínies, una capa de crema de tofu reservada i una capa de tomàquet a rodanxes amanida amb el pesto. Fer més capes si ens queden ingredients. Acabar amb la capa de tomàquet i enfornar 15-20 minuts a forn fort.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada