Cercar en aquest blog

divendres, 3 de gener del 2020

PATATES ESTOFADES AMB BRÒQUIL O ESPINACS

Per a 4 persones amb gana:

- 900 gr patates tallades a daus (esparrecant el tall)
- 2 o 3 cebes.
- 2 dents d'all
- Una o dues cullerades de jingebre fresc ratllat.
- Un bitxo vermell finament picat
- Una culleradeta de comí en pols
- Una culleradeta de cúrcuma en pols
- 1/2 culleradeta de coriandre en pols
- 500 gr d'espinax o una mata i mitja gran de bròquil.

Sofregir la ceba fins que estigui transparent. Afegir l'all, el jengibre i les espècies en pols i fregir 3 minutets més. Amanir amb sal.

Afegir les patates fins que quedin una mica rossetes. Amanir amb sal. Cobrir-les amb aigua o caldo de verdures. Un cop les patates hagin bullit un quart d'hora, afegir el bròquil un quartet més. En el cas de que triem espinacs, afegir-los deu minuts abans que les patates estiguin cuites. Anar rectificant la sal a mesura que anem afegint ingredients.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada