INGREDIENTS
PEL PA DE PESSIC GENOVÈS:
- 6 ous a temperatura ambient
- 160 grams de sucre
- cullerada de sucre avainillat
- 180 grams de farina de reposteria
- 1 pessic de sal
PEL GANACHÉ DE XOCOLATA:
- 300 grams de nata per muntar amb 35% m.g.
- 300 grams xocolata fondant
PEL FARCIT I DECORACIÓ:
- 200 grams de llet
- 250 grams melmelada d'albercoc
- crocant d'atmetlles o avellanes
- ous de xocolata si es vol
PROCEDIMENT
PA DE PESSIC GENOVÈS
- Preescalfar el forn a 180 graus.
- Posar la papallona i posar els 6 ous els 160g. de sucre i la vainilla. Programar 9 minuts, temperatura 37 i velocitat 4.
- Quan acabi el temps, tornar a programar 8 minuts a velocitat 4 (sense programar temperatura).
- Afegir els 180 g.de farina i la sal i programar 9 segons a velocitat 3.
- Traiem la papallona i amb l'espàtula remenem la barreja en compte i la posem en un motlle de 24 cm de diàmetre engrassat amb mantega. Donem cops suaument sobre el marbre de la cuina perquè la massa quedi homogènia i sense bombolles d'aire i posem al forn 20-25 minuts a 180 graus.
- Traiem del forn, deixem que es refredi i el traiem del motlle.
GANACHÉ DE XOCOLATA
- Trossegem la xocolata amb la thermomix i reservem.
- Posem els 300 g. de nata i programem 5 minuts, temperatura 90 i velocitat 1.
- Afegim la xocolata en trossets i programem 2 mintus temperatura 37 graus velocitat 3.
- Reservem, esperant que es refredi per posar a la nevera i guardar-ho de 10 a 12 hores.
- Abans d'utilitzar-ho ho deixem fora la nevera unes 5 o 6 hores abanas d'utilitzar-ho.
MUNTATGE
- Tallar el pastís en tres capes.
- Posem el disc base sobre una plata i amb un pinzell el mullem de llet. Posem una tercera part del ganaché de xocolata amb espàtula.
- Posem la segona capa a sobre i també la mullem amb llet i per sobre hi posem la melmelada.
- Posem la última capa i decorem amb la xocolata restant i en els laterals hi posem les ametlles o avellanes trossejades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada