4 persones
40 minuts
- 600 gr bacallà de la part gruixuda (morro)
- 4 grans d'all
- 1 got de vi blanc
- 15 gr pebre vermell
- farina
- 2 dl d'oli d'oliva
- julivert
- sal i pebre
1. Talleu el bacallà i deixeu-lo en remull 24 hores canviant 3 o 4 vegades d'aigua. Un cop dessalat assecar amb un drap.
2. poseu oli en una paella i enfarineu i fregiu el bacallà.
3. un cop fregit posar en una plata de forn.
4. En l'oli on s'ha fregit el bacallà fregir l'all trossejat. quan agafi color afegir el pebre vermell ja fora del foc, afegir el vi blanc i tornar a posar al foc per evaporar-ho.
5. Posar-ho per sobre del bacallà, afegir julivert i posar-ho uns minuts al forn calent.
ES POT DEIXAR TOT PREPARAT ABANS I ELS ÚLTIMS DEU MINUTS DE FORN, DEIXAR-LOS PER ABANS DE SERVIR.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada