Ingredients:
- 3 o 4 fulles de col kale per persona.
- Un gra d'all.
- Una mesura de tasseta de cafè de festucs sense closca.
- Formatge parmesà
- Sal, oli
- Llevat nutricional o parmesà vega (opció vegana)
Procediment:
- Triturar o ratllar el parmesà i reservar.
- Posar una olla amb aigua i sal a bullir.
- Netejar la col kale i treure tots els troncs.
- Quan l'aigua de l'olla bull, posar la col kale, escaldar-la uns segons i treure-la amb una espàtula.
- Triturar els festucs, el gra d'all (es pot escaldar perquè piqui menys), una tasseta d'aigua, una tasseta d'oli, una tasseta de parmesà (o llevat nutricional), la col kale i sal.
Rectificar posant més aigua si cal perquè la salsa no quedi massa espessa i comprovar la sal.
- A l'aigua on hem escaldat la col, hi podem bullir la pasta escollida (a la foto hi ha espaguetis integrals).
- Un cop la pasta bullida, tirar la salsa pel damunt i posar el parmesà a taula.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada