INGREDIENTS
- Un bloc de seità
- Patates (250 per persona)
- Bolets portobello o xampinons
- Caldo de verdures
- 2 cebes i 1 all
- 1 pebrot vermell i 1 verd
- 1 o dos tomàquets pelats
- Espècies per amanir al gust (gingebre, cúrcuma, etc)
Tallar el seità a daus petits i amanir amb sal i una mica de salsa de soja. Fregir-los a la cassola amb oli fins que estiguin dauradets.
Tallar els bolets a quarts i afegir-los a la cassola. Tenir-los uns minutets i seguidament afegir la resta de verdures tallades petites. Anar afegint sal a mesura que anem incorporant cada ingredient.
Un cop el sofregit tingui una mica de color afegir les patates tallades escaixant-les (com es fa en tots els estofats de patates perquè treguin suc).
Quan les patates estiguin també una mica rossetes (un parell de minuts) cobrir amb el caldo de verdures i bullir 20 minuts aproximadament fins que les patates estiguin tobes i el suc espès.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada