-
- Pasta de full. Una làmina
- Albergínies1,5
- Tomàquets4
- Parmesà , 5 cullerades
- Yogur naturalmig
- Orenga seca
- Sal al gust
- Pebre negre al gust
- Mató200-250 g
- Ous4
- Farina. Una culleradeta
- PROCEDIMENT
- Temps: una hora i quart (mitja de preparació i tres quarts de cocció)
- Folrem el motlle amb paper de forn i posem la pasta de full.
- Posem una de les albergínies (la de decorar) tallada i a estobar amb aigua i sal. La tallem a rodanxes super fines.
- Tallem l'altra albergínia a trossets i la couem a la termomix uns deu o quinze minuts amb una mica d'oli i sal. Triturem una mica.
- Sense temperatura, afegim la resta d'ingredients i triturem una mica més. Posem pebre i acabem d'amanir.
- Posem la crema sobre la massa i posem la decoració de les làmines d'albergínia i tomàquet tallat i afegim l'orenga.
- Ho anem mullant amb una barreja d'oli amb unes gotes d'aigua.
- Forn: 210-250 graus de 35 a 40 minuts.
Cercar en aquest blog
divendres, 12 de juliol del 2019
RÚSTIC DE PASTA DE FULL D'ALBERGÍNIES I TOMÀQUETS AMB CREMA DE FORMATGE
Etiquetes de comentaris:
albergínies,
DIETA VEGETERIANA,
pasta de full,
tomàquet,
verdures,
verdures thermomix
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada