Cercar en aquest blog

divendres, 12 de juliol del 2019

RÚSTIC DE PASTA DE FULL D'ALBERGÍNIES I TOMÀQUETS AMB CREMA DE FORMATGE




  • Pasta de full. Una làmina
  • Albergínies1,5
  • Tomàquets4
  • Parmesà , 5 cullerades
  • Yogur naturalmig
  • Orenga seca
  • Sal al gust
  • Pebre negre al gust
  • Mató200-250 g
  • Ous4
  • Farina. Una culleradeta 

  • PROCEDIMENT
  • Temps: una hora i quart (mitja de preparació i tres quarts de cocció)

  • Folrem el motlle amb paper de forn i posem la pasta de full.

  • Posem una de les albergínies (la de decorar) tallada i a estobar amb aigua i sal. La tallem a rodanxes super fines.

  • Tallem l'altra albergínia a trossets i la couem a la termomix uns deu o quinze minuts amb una mica d'oli i sal. Triturem una mica.

  • Sense temperatura, afegim la resta d'ingredients i triturem una mica més. Posem pebre i acabem d'amanir.

  • Posem la crema sobre la massa i posem la decoració de les làmines d'albergínia i tomàquet tallat i afegim l'orenga. 

  • Ho anem mullant amb una barreja d'oli amb unes gotes d'aigua.

  • Forn: 210-250 graus de 35 a 40 minuts.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada