Cercar en aquest blog

dilluns, 11 de febrer del 2019

Boletes de pastanaga i tofu


Surten unes 8-10 boles grans.

- 250 g de pastanagues pelades i tallades a trossos
- 1 ceba gran pelada i tallada a quarts
- 1 gra d'all
- 20 gr d'oli d'oliva
- 250 g de tofu (1 paquet)
- 40 g de sèsam torrat
- 15 g de pa ratllat
- 10 g de julivert
- 5 ml (1 culleradeta) de salsa de soja
- Farina integral per arrebossar (jo he fet servir farina de blat de moro)
- Oli d'oliva per fregir.


1) Introduir la pastanaga al vas i programar 10 segons, velocitat 5. Reservar en un bol. Introduir l'all i la ceba al vas, i programar 10 segons, velocitat 5. Ofegar en oli l'all i la ceba programant 5 minuts, 120ºC, velocitat 1. Escorreu l'oli amb el cistell. Tornar a fer en el vas i afegir la pastanaga reservada.

2) Afegiu-hi el tofu, el julivert, el pa ratllat, el sèsam, la salsa de soja, i barrejar 10 segons, velocitat 3. Provar el punt de sabor i corregir si es vol amb més salsa de soja. Treure la barreja a un bol.

3) Separar amb una cullera o amb la mà porcions i formar les boletes, arrebossar en farina i reservar en un plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada