Cercar en aquest blog

diumenge, 3 de febrer del 2019

Quiche de carbassó i xampinyons a la crema

Ingredients per quatre raccions:

- Una base de pasta de full.
- 1 carbassó gran
- 150 gr xampinyons
- 1 all porro
- 1 ceba
- 2 alls
- Cúrcuma (opcional)- agafarà un color més groguenc
- 200 gr de tofu o tres tasses de soja texturitzada.
- Brick petit de crema de llet
- 2 ous


Tallem a làmines els xampinyons i a rodanxes l'all porro. La resta de verdures les triturem. El tofu l'esmicolem i si es soja texturitzada la podem posar directament.

Fem un sofregit amb totes les verdures i el tofu. Quan estigui fet ho reservem. Això ho podem preparar unes hores abans.

Barregem els dos ous amb la crema de llet i ho afegim a les verdures i ja tenim a punt el farcit.


Posem la pasta de full en un motlle desmuntable. La podem posar amb el mateix paper que porta o ve treure el paper i engrassar el motlle. Punxem la base i ho enfornem a 180-200 graus uns minuts fins que es comenci a fer una mica.

Ho treiem del forn i hi afegim el farcit, ho enfornem uns 25 minuts o quan veiem que ja està cuallat i a punt.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada