Cercar en aquest blog

dimecres, 23 de gener del 2019

Pastís fred de porros

INGREDIENTS
5 persones:
Per al sofregit: 500 gr. de porro, només la part blanca. (4 porros)
100 gr. de mantega a temperatura ambient.
30 gr. d'oli.
1 culleradeta de sucre.

Resta: 1 terrina de formatge Philadelphia de 200 grams.
250 gr. de nata líquida.
5 ous.
Sal, pebre, nou moscada i un toc de caiena en pols (opcional)


PROCEDIMENT:
Trossejar els porros 6 seg a vel. 3.5

Sofregir amb la mantega, l’oli i el sucre 30 minuts a 100 graus.

Quan acabi, afegir la resta d’ingredients i remenar a vel. 1.5.

Preparar motlle i coure al bany maria.

3 persones:

Per al sofregit: 300 gr. de porro, només la part blanca. (2 o 3 porros)
50 gr. de mantega a temperatura ambient.
15 gr. d'oli.
1 culleradeta de sucre.

Resta: 1/2 terrina de formatge Philadelphia.
125 gr. de nata líquida (un brick petit).
3 ous grans o 4 de petits.

Sal, pebre, nou moscada i un toc de caiena en pols (opcional)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada