Cercar en aquest blog
dimecres, 23 de gener del 2019
GRATINAT DE CARABASSA
INGREDIENTS
3 persones
250 g de carabassa
Mantega per al motlle
Pa ratllat
Formatge gruyer ratllat
2 ous
100 g de crema de llet
Sal i pebre
Nou moscada
Julivert
PREPARACIÓ:
Pelar i tallar la carabassa en daus. Posar una mica de sal. Posar-la en el got i programar 7 seg, vel 4.
Untar amb mantega un motlle, empolvorar el fons amb una capa de pa ratllat, després una capa de gruyere ratllat. Recobrir amb la carabassa ratllada i amanir-la amb una mica d'oli per sobre.
Posar en el got els ous, la crema de llet, la sal, el pebre, la nou moscada i el julivert. Programar 2 min, vel 3.
Abocar aquesta preparació en el motlle, recobrint la carabassa ratllada.
Recobrir de nou amb gruyere ratllat i després amb pa ratllat.
Enfornar 45 min a 160 graus.
Etiquetes de comentaris:
carbassa,
DIETA VEGETERIANA,
sopars,
verdures,
verdures thermomix
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada