Cercar en aquest blog

dimecres, 23 de gener del 2019

GRATINAT DE CARABASSA


INGREDIENTS
3 persones

250 g de carabassa
Mantega per al motlle
Pa ratllat
Formatge gruyer ratllat
2 ous
100 g de crema de llet
Sal i pebre
Nou moscada
Julivert

PREPARACIÓ:
Pelar i tallar la carabassa en daus. Posar una mica de sal. Posar-la en el got i programar 7 seg, vel 4.

Untar amb mantega un motlle, empolvorar el fons amb una capa de pa ratllat, després una capa de gruyere ratllat. Recobrir amb la carabassa ratllada i amanir-la amb una mica d'oli per sobre.

Posar en el got els ous, la crema de llet, la sal, el pebre, la nou moscada i el julivert. Programar 2 min, vel 3.

Abocar aquesta preparació en el motlle, recobrint la carabassa ratllada.

Recobrir de nou amb gruyere ratllat i després amb pa ratllat.

Enfornar 45 min a 160 graus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada