HAMBURGUESES DE CIGRONS.
Raccions 2:
-200 gr cigrons cuits (si és plat únic potser 250)
- 1/4 de ceba
- 1 all
- Una mica de remolatxa (opcional) o
- 4 Xampinyons (opcional) o
- un quart de pebrot vermell
- 2 cullerades soperes de farina de cigrons
- Més farina de cigrons o pa ratllat per arrebossar
- Juliverd, orenga, pebre...)
Picar, ceba, all i la resta de verdures que hi posem. Saltejar-les amb una mica d'oli. Al final s'hi pot afegir salsa de soja que hi dona bon gust.
Triturem una mica els cigrons amb les escpècies i els posem en un bol. Afegim el saltejat i ho anem remenant i xafant amb una forquilla.
Formem les hamburgueses i les podem deixar reposar a la nevera o al congelador.
Fregim arrebossades amb oli abundant o amb menys oli a la planxa sense arrebosar, si tenen bona consistència.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada