Cercar en aquest blog

dilluns, 22 de juliol del 2019

Crema de xocolata sense llet

INGREDIENTS

- 100 grams avellanes torrades
- 50 grams ametlles torrades
- 30 grams sucre morè
- 15 grams de cacau en pols
- 60 ml llet vegetal


Triturar molt els fruits secs fins que surti la grassa i quedin com mantega durant aproximadament 5 minuts. Afegir La resta d'ingredients fins que quedin tot homogeni.

Versió amb xocolata trinxada:

INGREDIENTS

- 60 grams avellanes torrades
- 30 grams sucre morè
- 150 grams xocolata (una part amb llet i una part negre de postres o la que us agradi).
- 2 culleradetes de cacau en pols sense sucre (opcional)
- 90 grams d'aigua
- 50 grams oli d'oliva


Triturar molt fi les avellanes i el sucre. Afegir la xocolata i tornar a triturar.
Afegir l'aigua i l'oli i coure a 40 graus velocitat 4 durant 3 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada