INGREDIENTS
- 100 grams avellanes torrades
- 50 grams ametlles torrades
- 30 grams sucre morè
- 15 grams de cacau en pols
- 60 ml llet vegetal
Triturar molt els fruits secs fins que surti la grassa i quedin com mantega durant aproximadament 5 minuts. Afegir La resta d'ingredients fins que quedin tot homogeni.
Versió amb xocolata trinxada:
INGREDIENTS
- 60 grams avellanes torrades
- 30 grams sucre morè
- 150 grams xocolata (una part amb llet i una part negre de postres o la que us agradi).
- 2 culleradetes de cacau en pols sense sucre (opcional)
- 90 grams d'aigua
- 50 grams oli d'oliva
Triturar molt fi les avellanes i el sucre. Afegir la xocolata i tornar a triturar.
Afegir l'aigua i l'oli i coure a 40 graus velocitat 4 durant 3 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada