Cercar en aquest blog

divendres, 12 de juliol del 2019

PILOTILLES DE CIGRONS AL FORN AMB CARBASSÓ



4-5  persones

-          260 grams cigrons cuits
-          3 grans d’ all
-          200 gr carbassó  (un carbassó) i un més per fer les tallarines de carbassó per acompanyar.
-          90 gr flocs d’avena (un got)
-          Formatge parmesà (4 cullerades o més)
-          Orenga i alfàbrega seca (una cullerada de cada) i sal



-         Salsa de tomàquet casolana opcional


Preescalfar el forn a 200 graus.

Amb la thermomix:

Triturem el parmesà i reservem.

Triturem els alls. Afegim tots els ingredients. El carbassó el posem tallat a trocets mida de dos cigrons aproximadement. Triturar tot una mica.

Posem tots els ingredients en un bol i formem les boletes apretant amb la ma tancada.


Posem les boles al forn amb paper vegetal i fornegem  uns 20 minuts.

S’acompanya amb tallerines de carbassó daurades una miqueta a la paella. Es poden tallar amb el pelador.

Podem fer la salsa de tomàquet mentre es forneja.
Sofregim ceba primer a foc fort i després suau fins que està transparent i afegim el tomàquet. Hi podem afegir panses per compençar l’acidesa o bé una puntenta de bicarbonat. Deixar reduir. S'hi pot afegir pebre verbell dolç i pebre negre al gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada