-
260
grams cigrons cuits
-
3 grans d’ all
-
200 gr carbassó (un carbassó) i un més per fer les tallarines de carbassó per acompanyar.
-
90 gr flocs d’avena (un got)
-
Formatge
parmesà (4 cullerades o més)
-
Orenga
i alfàbrega seca (una cullerada de cada) i sal
- Salsa
de tomàquet casolana opcional
Preescalfar el
forn a 200 graus.
Amb la thermomix:
Triturem el parmesà i reservem.
Triturem els alls. Afegim tots els ingredients. El carbassó el posem tallat a trocets mida de dos cigrons aproximadement. Triturar tot una mica.
Posem tots els ingredients en un bol i formem les boletes apretant amb la ma tancada.
Posem les boles
al forn amb paper vegetal i fornegem uns 20 minuts.
S’acompanya amb tallerines de carbassó daurades una
miqueta a la paella. Es poden tallar amb el pelador.
Podem fer la salsa de tomàquet mentre es forneja.
Sofregim ceba
primer a foc fort i després suau fins que està transparent i afegim el
tomàquet. Hi podem afegir panses per compençar l’acidesa o bé una puntenta de
bicarbonat. Deixar reduir. S'hi pot afegir pebre verbell dolç i pebre negre al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada