Cercar en aquest blog

dilluns, 20 d’agost del 2012

Tarta de formatge a la llimona thermomix

Per a 8 pers.
temps total: 1 hora

Base

  • 70 grs. mantega a temperatura ambient
  • 150 grs. galetes napolitanes
Farcit
  • 250 grs. aigua
  • 1 sobre gelatina de llimona
  • 400 grs. philadelphia
  • 200 grs. nata
  • 40 grs. sucre
Cobertura
  • 200 grs. melmelada de gerds o maduixa
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 1 sobre de gelatina
  • 50 grs. aigua
PROCEDIMENT:

Base
  1. Posar les galetes al vas i triturar 5 seg/ vel. 10
  2. Afegir la mantega i barrejar 5 segs. vel. 5
  3. Cubrir amb aquesta preparació el fons d'un motlle rodó desmontable de 24 a 26cm aprox. presionant amb els dits per a que quedi compacta. Reservar en el congelador mentre preparem la resta.
Farcit

  1. Tirar l'aigua en el vas i programar 5 min/ 100 graus/ vel. 1
  2. Afegir per ordre: la gelatina (reservar 3 culleradetes per a la cobertura), el formatge, la nata i el sucre. Programar 20 seg/ vel 5
  3. Retirar el motlle del congelador i afegir-hi aquest preparat. Guardar a la nevera fins que el farcit solidifiqui (2 o 3 hores)
Cobertura

  1. Posar tots els ingredients en el vas i programar 3 minuts/ 80 graus/ vel 2.
  2. deixar refredar i tirar-ho sobre la tarta. Posar-ho a la nevera almenys una hora més. Mitja hora abans de servir posar al congelador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada