temps total: 1 hora
Base
- 70 grs. mantega a temperatura ambient
- 150 grs. galetes napolitanes
- 250 grs. aigua
- 1 sobre gelatina de llimona
- 400 grs. philadelphia
- 200 grs. nata
- 40 grs. sucre
- 200 grs. melmelada de gerds o maduixa
- 2 cullerades de suc de llimona
- 1 sobre de gelatina
- 50 grs. aigua
Base
- Posar les galetes al vas i triturar 5 seg/ vel. 10
- Afegir la mantega i barrejar 5 segs. vel. 5
- Cubrir amb aquesta preparació el fons d'un motlle rodó desmontable de 24 a 26cm aprox. presionant amb els dits per a que quedi compacta. Reservar en el congelador mentre preparem la resta.
- Tirar l'aigua en el vas i programar 5 min/ 100 graus/ vel. 1
- Afegir per ordre: la gelatina (reservar 3 culleradetes per a la cobertura), el formatge, la nata i el sucre. Programar 20 seg/ vel 5
- Retirar el motlle del congelador i afegir-hi aquest preparat. Guardar a la nevera fins que el farcit solidifiqui (2 o 3 hores)
- Posar tots els ingredients en el vas i programar 3 minuts/ 80 graus/ vel 2.
- deixar refredar i tirar-ho sobre la tarta. Posar-ho a la nevera almenys una hora més. Mitja hora abans de servir posar al congelador.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada