Sopa de ceba
- 80 gr formatge gruyere
- 20 gr mantega
- 500 gr ceba
- 20 gr farina
- 200 gr vi blanc
- 800 gr aigua
- un quadrat de caldo
- pa delia abans tallat prim i torrat
- Posar els 80 gr de formatge en el vas i ratllar 6 sg/vel 7. Retirar i reservar.
- Afegir els 20 gr de mantega i programar 1 min/ temp 90/ vel 1
- Afegir 500 gr de cebes pelades i tallades per la meitat. 6 seg/ vel 4. Saltejar 5 min/temp 100/vel 1.
- Incorporar els 20 gr. de farina i barrejar 10 seg/ gir a l'esquerra/ vel 3.
- Afegir els 200 gr. de vi blanc, els 800 gr. d'aigua i el caldo i programar 20 min/ temp 100/ gir esquerra/l 1.
- Amanir la sopa amb sal i pebre i barrejar 20 sg/ gir esquerra/ vel 1.
- Tirar la sopa als plats que puguin anar al forn. Posar a cada plat la llesca de pa i tirar el formatge ratllat per sobre.
- Gratinar al forn
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada