Cercar en aquest blog

dilluns, 13 d’agost del 2012

Sopa de ceba

  • 80 gr formatge gruyere
  • 20 gr mantega
  • 500 gr ceba
  • 20 gr farina
  • 200 gr vi blanc
  • 800 gr aigua
  • un quadrat de caldo
  • pa delia abans tallat prim i torrat
  1. Posar els 80 gr de formatge en el vas i ratllar 6 sg/vel 7. Retirar i reservar.
  2. Afegir els 20 gr de mantega i programar 1 min/ temp 90/ vel 1
  3. Afegir 500 gr de cebes pelades i tallades per la meitat. 6 seg/ vel 4. Saltejar 5 min/temp 100/vel 1.
  4. Incorporar els 20 gr. de farina i barrejar 10 seg/ gir a l'esquerra/ vel 3.
  5. Afegir els 200 gr. de vi blanc, els 800 gr. d'aigua i el caldo i programar 20 min/ temp 100/ gir esquerra/l 1.
  6. Amanir la sopa amb sal i pebre i barrejar 20 sg/ gir esquerra/ vel 1.
  7. Tirar la sopa als plats que puguin anar al forn. Posar a cada plat la llesca de pa i tirar el formatge ratllat per sobre.
  8. Gratinar al forn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada