Cercar en aquest blog

diumenge, 19 d’agost del 2012

Espaguetis amb gambes i all

Temps total: 25 minuts
  • 8 alls
  • 40 grs oli
  • 450 grs aigua
  • 60 grs vi blanc
  • 300 grs gambes pelades
  • 1/2 fulla de llaurer
  • 250 o 300 grs pasta
  • sal i juliverd
(4 persones)
  1. Posar al vas els alls a rodanxes i l'oli. 5 min/ temp. varoma/ vel. cullera/ gir esquerra
  2. Incorporar l'aigua, el vi blanc, el llaurer i les gambes. 10 min./ temp. varoma/ vel. cullera/ gir esquerra. (fer bullir l'aigua)
  3. Sense obrir el vas, posar els espaguetis i programar 10 min/ temp. varoma/ vel. cullera/ gir esquerra. (no posar el cubilet en tot el procés)
  4. Quan faltin 2 minuts, afegir el juliverd pel forat del cubilet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada