Cercar en aquest blog

dimecres, 26 de gener del 2011

Mutapal (Crema d'esbergínies)

  • 2 esbergínies
  • 100 g. de tahine (pasta de sèsam)
  • mig got de iogurt
  • el suc de mitja llimona
  • 2 dents d'all
  • Granets de magrana o olives
  • dos pessics de comí
  • oli d'oliva
  • sal
  • Pebre vermell

Agafem les dues esbergínies i les escalibem al forn o a la llar de foc. Les pelem i les passem per un morter o pel túrmix. Hi afegim la pasta de sèsam, el iogurt, la llimona i els dos dents d'all, tot ben triturat. Ho servim fred, en un plat o bol i posem pel damunt un polsim de pebre vermell, els granets de magrana o les olives i un bon raig d'oli.


Es pot servir al mig de taula i menjar amb torradetes o verdures crues tallades a la juliana. Deliciós!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada