Cercar en aquest blog

diumenge, 23 de gener del 2011

Hummus (puré de cigrons)


. 400 grams de cigrons cuïts.
. Dues dents d'all (al gust).
. Tres cullarades de tahine -pasta de sèsam- (fàcil de trobar a botigues de productes naturals).
. Un pessic de comí (al gust).
. Sal i pebre negre
. El suc de mitja llimona.
. 3 cullarades d'oli d'oliva.
. Pebre vermell

Es barregen els ingredients en un recipient per tal de batre'ls amb el turmix.
Cal afegir-hi un pèl d'aigua per tal d'aconseguir la textura correcte i poder desfer bé els cigrons.


Es bat bé fins a aconsseguir una textura cremosa i homogènia.


Al servir es pot adornar amb una mica de pebre vermell, llavors de sèsam i un bon raig d'oli d'oliva.

L'hummus és ideal per col.locar-lo al mig de la taula en un bol o una plata i anar-hi untant pa de pita, torradetes, o vegetals crus com pastanagues, carbassó, apit, pebrot, tot tallat en juliana. Deliciós i refrescant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada