- 200gr. ametlles crues i torrades pelades
- 200gr. avellanes pelades
- 5 tomàquets madurs
- 3 nyores (es poden substituir per 1 pebrot)
- 1 cabeça d'alls escalivats + 1/2 dent d'all cru
- 300 cc. d'oli
- una mica de vinagre
- un pessic de sucre
Es bullen en un cassó les nyores, s'obren, se li treuen les llavors i s'agafa la polpa.
Es barregen tots els ingredients i es passen pel turmix.
THERMOMIX
ingredients:
- 2 nyores
- 5 tomàquets petits/ mitjans escalivats i pelats
- 1 cabeça d'alls escalivats ( 1/2 dent d'all cru opcional)
- 125 gr ametlles torrades
- 125 gr avellanes torrades
- sal i vinagre
- 250 gr d'oli
- Poseu tots els ingredients al vas menys l'oli. Programar 30 segons vel. 6
- Programem 2 minuts a vel. 6 i anem afegint l'oli pel cubilet poc a poc.
- Si agrada més fina, programar 30 segons màxima velocitat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada