Cercar en aquest blog

dissabte, 22 de gener del 2011

Salsa per calçots

  • 200gr. ametlles crues i torrades pelades
  • 200gr. avellanes pelades
  • 5 tomàquets madurs
  • 3 nyores (es poden substituir per 1 pebrot)
  • 1 cabeça d'alls escalivats + 1/2 dent d'all cru
  • 300 cc. d'oli
  • una mica de vinagre
  • un pessic de sucre
Es couen al forn o uns 4 minuts al microones els tomàquets sense pelar i la cabeça d'alls. Un cop fets, es pela tot.

Es bullen en un cassó les nyores, s'obren, se li treuen les llavors i s'agafa la polpa.

Es barregen tots els ingredients i es passen pel turmix.

THERMOMIX

ingredients:
  • 2 nyores 
  • 5 tomàquets petits/ mitjans escalivats i pelats
  • 1 cabeça d'alls escalivats ( 1/2 dent d'all cru opcional)
  • 125 gr ametlles torrades
  • 125 gr avellanes torrades
  • sal i vinagre
  • 250 gr d'oli

  1. Poseu tots els ingredients al vas menys l'oli. Programar 30 segons vel. 6
  2. Programem 2 minuts a vel. 6 i anem afegint l'oli pel cubilet poc a poc.
  • Si agrada més fina, programar 30 segons màxima velocitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada