El secret no està en els ingredients, que són els típics dels macarrons de carn, sinó en l'elaboració. Maneres de fer que des d'edats primarènques les filles observen de les mares.
Ingredients:
- 500 gr macarrons
- 2 cebes mitjanes
- 3/4 de pot de salsa de tomàquet
- 400 gr carn picada
- Es posa la carn picada en una paella gran amb oli abundant. Quan la carn està ben rossa, es poden donar uns tocs amb el turmix per aconseguir una textura més fina, això permet tenir la carn a enrossir uns minutets més. Quan es torna a veure ben rossa:
- Agegir la ceba picada i anar remenant fins que la seva quedi transparent o una mica marró.
- Finalment afegir el tomàquet que pot ser fregit o només triturat. És molt important no donar per fet el sofregit fins que el tomàquet s'hagi evaporat del tot i quedi tot d'un color marró- taronja. (aquest detall és el secret perquè no quedin els típics "macarrons d'escola")
- Barrejar el sofregit amb la pasta i posar-ho en una plata amb formatge ratllat i a gratinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada