Cercar en aquest blog

diumenge, 27 de març del 2011

Macarrons amb ceps, porro i esbergínia

Ingredients per 4 persones:

350gr de pasta
200gr de ceps
10 tomaquets cherry
1 esbergínia
1 gra d'all
1 cullerada de salsa de tomàquet
1/2 porro
sal, pebre, oli d'oliva, al gust


Tallar els ceps a llenques, el porro a rodanxes, l'esbergínia a daus i els tomàquets per la meitat.
Fregir una mica amb l'oli el porro i l'all, unir-hi l'esbergínia i fregir-ho per un parell o tres de minuts. Afegir-hi els ceps i més tard els tomàquets i fregir-ho tot junt fins que el porro estigui més o menys "pochat" i l'esbrgínia estigui cuita. Afegir-hi després la cullerada de salsa de tomàquet i tenir-ho al foc per 1 minut més.
S'ha de salpebrar tot al gust del consumidor.

A part, s'han d'haver bullit en abundat aigua (salada) els macarrons.

Una vegada cuits, es colen i s'ajunta tot amb la salsa.


* Es pot substituir el porro per ceba i els ceps per bolets variats

1 comentari: