Cercar en aquest blog

diumenge, 27 de març del 2011

Cassola d'arrós amb curry i pollastre

Ingredients per a 4 persones:
  • ales i cuxes de pollastre o 1 pollastre tallat a octaus
  • arròs (una tasseta de cafè per persona)
  • una ceba picada
  • un polssim de curry groc tailandès
  • pebre negre
  • 1l o litre i mig de caldo
  1. Posem a escalfar el caldo
  2. En una cassola que pugui anar al forn i posem oli i marquem el pollastre per la banda de la pell i hi afegim el pebre negre  i la sal.
  3. Quan la pell del pollastre estigui daurada hi afegim ceba triturada.
  4. Quan la ceba estigui trasparent i una mica daurada afegim l'arròs i el curry.
  5. Aboquem el caldo calent a la cassola i deixem que bulli uns 3 o 4 minuts
  6. Posem la cassola al forn al voltant de 15 minuts.
  7. Traiem la cassola i la deixem reposar uns minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada