Cassola d'arrós amb curry i pollastre
Ingredients per a 4 persones:
- ales i cuxes de pollastre o 1 pollastre tallat a octaus
- arròs (una tasseta de cafè per persona)
- una ceba picada
- un polssim de curry groc tailandès
- pebre negre
- 1l o litre i mig de caldo
- Posem a escalfar el caldo
- En una cassola que pugui anar al forn i posem oli i marquem el pollastre per la banda de la pell i hi afegim el pebre negre i la sal.
- Quan la pell del pollastre estigui daurada hi afegim ceba triturada.
- Quan la ceba estigui trasparent i una mica daurada afegim l'arròs i el curry.
- Aboquem el caldo calent a la cassola i deixem que bulli uns 3 o 4 minuts
- Posem la cassola al forn al voltant de 15 minuts.
- Traiem la cassola i la deixem reposar uns minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada