- 1/2 litre de llet
- 4 ous
- 4 cullerades de sucre
- 1cullerada de sucre i 1/2 cullerada d'aigua per a cada bol (pel sucre cremat)
- 100 gr. de xocolata fondant
Es preparen els motlles. Per fer el sucre cremat es posa un cassó al foc amb el sucre i l'aigua. Quan comença a agafar color s'ha d'estar molt al cas per evitar que es cremi massa.
Es posa el sucre cremat a les flameres i a continuació el líquid del flam que ja tenim a punt.
Es posa al forn al bany maria fent que l'aigua arribi només a la meitat dels motlles. Vigilar que no bulli (temperatura no molt alta)
Deixar que es refredi dins de l'aigua.
Es poden servir amb nata
A l'estiu es poden congelar per després menjar-los mig descongelats. Són boníssims!
Com a postre per un dia de festa es pot fer servir un motlle allargat i únic.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada