Cercar en aquest blog

dimarts, 1 de març del 2011

Flam de xocolata

  • 1/2 litre de llet
  • 4 ous
  • 4 cullerades de sucre
  • 1cullerada de sucre i 1/2 cullerada d'aigua per a cada bol (pel sucre cremat)
  • 100 gr. de xocolata fondant
Es fa bullir la llet amb la xocolata. Es baten els ous i el sucre. Després es va afegint la llet amb la xocolatat i quan està ben remenat ja ho tenim a punt per tirar-ho a les flameres.

Es preparen els motlles. Per fer el sucre cremat es posa un cassó al foc amb el sucre i l'aigua. Quan comença a agafar color s'ha d'estar molt al cas per evitar que es cremi massa.

Es posa el sucre cremat a les flameres i a continuació el líquid del flam que ja tenim a punt.

Es posa al forn al bany maria fent que l'aigua arribi només a la meitat dels motlles. Vigilar que no bulli (temperatura no molt alta)
Deixar que es refredi dins de l'aigua.

Es poden servir amb nata
A l'estiu es poden congelar per després menjar-los mig descongelats. Són boníssims!

Com a postre per un dia de festa es pot fer servir un motlle allargat i únic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada