Cercar en aquest blog

diumenge, 24 d’octubre del 2021

QUICHE DE VERDURES



Ho podem fer amb la base de massa de pasta de full o amb la massa feta nostra. 

Per fer la base nosaltres:

- 300 g farina rebosteria.

- 110 g mantega freda a trossets.

- 70 g aigua

- Una mica de sal

- Una culleradeta de sucre

- Una culleradeta de llevat químic


Ho posem a la thermomix 15 segons vel. 6.

Repòs 1 h a a la nevera dins una bossa de plàstic.

Punxar i coure en el motlle 15 minuts a 180 graus.


El farcit

- 200 g formatge ratllat

- 100 g ceba

- 100 g porro

- 2 carbassons mitjans

- 300 g de carabassa

- 3 tomàquets pera

- 5 ous

- 250 g llet

- 30 g farina

- 30 g mantega

- 1 cullerada d'oli

- 50 g nata líquida (opcional)

- sal i nou moscada


1. Ratllar el formatge i reservar.

2. Trossejar el porro i la ceba 4'' vel. 5. Afegir 20 g d'oli i sofregir 5' varoma vel.1. Reservar.

3. Fer el mateix procediment per la carabassa (podem afegir cúrcuma) i el tomàquet. Només tenir en compte que el carbassó necessita menys temps per triturar.

4. Posar al vas la llet, farina, mantega, olli, pebre i nou moscada. Coure 5' 90 graus, vel. 3

5. Afegir le formatge, els ous i barrejar 6'' vel. 3

6. afegir la nata (opcional) i barrejar 6'' vel.3

7. Dividir la beixamel en tres parts iguals i barrejar amb les tres verdures que hem reservat.

8. A la massa de pasta de full, posar primer la barreja de carabassa, seguidament la de tomàquet i finalment el carbassó.

9. Fornejar 35-40' a 180 graus o fins que estigui dauredet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada