Cercar en aquest blog

divendres, 22 d’octubre del 2021

No peix vegà

- Tofu (300 gr.)

El marinat:

- Alga nori (1 full per fer la "pell" i una mica més pel marinat)

- Pasta miso (2 cullerades)

- Caldo vegetal (125 ml)

- Vinagre (3 cullerades)

- Sal i all en pols

- Tall de remolatxa

La salsa:

- 3 cullerades salsa de soja

- 60 gr. maizena

- Un bon raig de xirope d'àgave

- All en pols i jingebre

- un raig de suc de llimona


Tallar el tofu en tires i fer ratlles diagonals perquè penetri millor el marinat. 

Tirar el marinat triturat per sobre. Deixar-ho a la nevera com més hores millor.

Un cop marinat, fregir-ho a la paella i afegir la salsa que l'haurem deixat reduir a part uns minuts al foc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada