INGREDIENTS
- 4 ous grans
- 250 gr. formatge crema tipus philadelpia
- 180 gr. llet condensada (una mica menys de 3/4 de tassa)
- Sucre glaç per decorar
Preparar el motlle que pugui anar al bany maria (en un recipent més gran). Engrassar i es pot posar paper de cuina a la base.
Preescalfar el forn 180 graus només a la part de baix.
Muntar les clares al punt de neu. Reservar-les.
Posar ara a la batedora el formatge i els rovells dels ous. Seguidament afegir la llet condensada i integrar-la baten una mica més.
Finalment anar afegint poc a poc les clares anant amb compte. (millor a mà amb una espàtula).
Coure-ho al bany maria en el nivell més baix del forn uns trenta minuts. Si es vol, es pot posar 5 minuts amb calor a munt si ens agrada més daurat.
Decorar amb sucre glaç.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada