- 4 ous grans
- 110 gr sucre (mitja tassa)
- 75 gr de maizena (3/4 tassa)
- 25 gr de farina de blat (1/4 de tassa)
- 5 gr llevadura (una culleradeta)
- Ratlladura de llimona
Preparem el motlle untat amb mantega o oli i una mica de farina.
Pesem i preparem tots el ingredients. Barregem les dues farines amb la llevadura.
Preescalfem el forn a 160 graus calor a dalt i a baix.
Comencem fent les clares a punt de neu a la thermomix amb papallona o a la batidora. Al mig del procés hi posem la meitat del sucre i un polsim de sal. Quan estiguin a punt les reservem.
Ara posem a la thermomix o batidora els rovells i l'altra meitat de sucre. Ho batem força estona fins que blanquegi. Seguidament hi posem les farines que podem anar incorporant mica en mica a través d'un col·lador gran (per tamisar). Barregem en compte, quan està molt espès hi podem tirar una mica de clares muntades.
Finalment incorporem la resta de clares a mà amb una espàtula fins que sigui ben remenat.
Ho enfornem aproximadament 40- 45 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada