Cercar en aquest blog

dissabte, 2 d’abril del 2011

Estofat de patates amb calamars

  • patates
  • calamars
  • pebrot verd
  • ceba
  • sal i pebre
Es tallen les patates esqueixant-les a trossos petits. Es tallen els calamars i el pebrot a trossos. La ceba també la tallem a trossos grossos com si fessim amanida.

Sense fregir res prèviament, ho posem tot directament a la cassola amb aigua abundant per cobrir les patates, afegim la sal, el pebre i una mica d'oli.

Al cap de mitja hora quan ja ho tenim pràcticament a punt i podem afegir més oli d'oliva o bé fer una picada d'all amb oli. Deixar uns minutets i servir.

Font: Berta V.

1 comentari:

  1. Al meu poble, Arbúcies, fa molts anys, molta gent va agafar hepatitis. Els metges recomanaven no fer sofregits. Els mateixos ingredients que utilitzaríem per un sofregit però sense fer-lo, poden fer que tinguem una recepta pràctica i sana.

    ResponElimina