Cercar en aquest blog

dijous, 7 de gener del 2021

CURRY DE VERDURES I TOFU



 PER A 4 PERSONES:

- 400 gr de tofu

- 1 ceba

-  tomàquet natural o sofregit (un potet)

- mitja coliflor

- 1 moniato o un troç de carabassa

- 1 tassa de llet de coco o llet vegetal

- 2 culleradetes de curry

- 1/2 culleradeta de comí en pols

- 1/2 culleradeta de pebre dolç

- 1/2 culleradeta de canyella

- sal, pebre i oli


Tallar el tofu en daus i saltejar-lo 8- 10 minuts en una paella amb oli i una mica de sal. Reservem.


Sofregim en una cassola la ceba tallada a llesquetes primes i la saltegem uns 6- 7 minuts. Prèviament podem posar comí sencer i quan comenci a escalfar-se tirar-hi la ceba.


Afegim el moniato o carabassa a trossets. Tapem per fer-ho a foc mitjà baix durant 7- 8 minuts.


Incorporem les espècies, la llet, el tofu i cuinem 5 minuts més. Si està massa espès, afegir una mica d'aigua.


Acompanyar amb arrós blanc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada