Mandonguilles de pastanaga
Ingredients
- 3 pastanagues grans.
- 1 ceba.
- 2 dents d’all negre.
- 2 tomàquets.
- Flocs de civada.
- Gingebre en pols.
- Cúrcuma en pols.
- Sal.
- Oli d'oliva Extra Verge.
- Pelem i rentem les pastanagues.
- La ceba la triturem a dauets petits.
- Trinxem els alls negres.
- En una paella sofregim l'all i ceba a foc lent per a que es caramel·litzi.
- Seguidament posem el tomàquet sense llavors ni aigua tallat a quadradets.
- Quan aquest sofregit estigui quasi cuit afegirem la pastanaga i la courem una mica (quan perdi el color ja n'hi ha prou).
- Per poder fe la massa de les mandonguilles afegim flocs de civada mica en mica fins que quedi la consistència adequada.
- Al mateix temps posarem la pols de gingebre i de cúrcuma al nostre gust.
- Ara només queda donar forma a les mandonguilles i fregir-les.
- Es pot acompanyar amb salsa ketchup.
- Font : https://receptesvegetarianes.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada