Cercar en aquest blog

dijous, 27 de desembre del 2018

Mandonguilles de pastanaga

Ingredients

  • 3 pastanagues grans.
  • 1 ceba.
  • 2 dents d’all negre.
  • 2 tomàquets.
  • Flocs de civada.
  • Gingebre en pols.
  • Cúrcuma en pols.
  • Sal.
  • Oli d'oliva Extra Verge.
  • Pelem i rentem les pastanagues.
  • La ceba la triturem a dauets petits.
  • Trinxem els alls negres.
  • En una paella sofregim l'all i ceba a foc lent per a que es caramel·litzi.
  • Seguidament posem el tomàquet sense llavors ni aigua tallat a quadradets.
  • Quan aquest sofregit estigui quasi cuit afegirem la pastanaga i la courem una mica (quan perdi el color ja n'hi ha prou).
  • Per poder fe la massa de les mandonguilles afegim flocs de civada mica en mica fins que quedi la consistència adequada.
  • Al mateix temps posarem la pols de gingebre i de cúrcuma al nostre gust.
  • Ara només queda donar forma a les mandonguilles i fregir-les.

  • Es pot acompanyar amb salsa ketchup.

  • Font : https://receptesvegetarianes.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada