Cercar en aquest blog

dissabte, 5 d’agost del 2017

Vedella a la cassola iaia Ma. Àngels

llata vedella
mantega de porc
conyac o whisky
3 cebes
4 pastanagues
1 cabessa d'alls (no cal pelar-los gaire)
4 tomàquets de sucar pa


1. Salpebrar el tros de carn. Empastar la grassa de porc a la vedella.
2. Posar el tros a la cassola amb oli calent. Enrossir-lo banda i banda.
3. Tallar les verdures en trossos grossos.
4. Quan la vedella està rossa, posar-hi la ceba, la pastanaga i els alls (poden ser amb pela). Quan aquestes verdures queden rosses, posar-hi un raig de wisky i tapar.
5. Un cop s'ha evaporat el wisky, posar el tomàquet a trossos i abaixar el foc.

Coure una hora o hora i mitja. Si cal, anar afegint aigua i girar-ho de tant en tant.

Quan la carn estigui toba, tancar el foc i esperar que es refredi per treure la vedella. Passar pel colador xinès el suc, tot afegint aigua si cal.

Tallar la vedella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada