Per a un motlle de 20-22 cm i per 6 a 12 persones:
1 quilo de formatge cremós (Philadelhia o similars). 3 pots grossos de philadelphia
450 ml de nata líquida per muntar (mínim 35% de greix)
7 ous petits
300 g. de sucre
Un tall petit d'un cm de cabrales o altre formatge blau.
(si es vol que quedi més quallat o dens, es pot afegir una cullerada sopera de farina opcional)
Preescalfar el forn a 210 graus amb calor a dalt i baix i sense convecció.
Folrar el motlle amb paper de forn, deixant sobresortir el paper per les vores (el pastís puja força)
En un bol gran, o robot de cuina, batre el formatge amb el sucre fins que quedi crema suau.
Afegir els ous un a un i anar batent.
Incorporar la nata líquida i quan estigui tot homogeni posar en el motlle.
Forn a 210 graus durant 40- 45 minuts. La superfície ha d'estar daurada i el centre encara una mica tremolós (quallat però no dur).
Deixar refredar a temperatura ambient, i després posar-lo a la nevera unes hores o millor tota la nit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada