Cercar en aquest blog

dimecres, 28 de juny del 2023

Escalopa vegana de cigrons i ametlla

Per a deu porcions:

1 tassa de cigrons crus que posarem unes hores a estovar amb aigua.

50 g. ametlla en pols

40 g. farina d'arròs integral

30 g llevat nutricional

50 g aigua

cúrcuma, herbes provençals, comí o qualsevol espècie que ens agradi.


Triturar tot a la thermomix i llavors treure-ho. Per poder treballar la massa, s'afegeix una cullerada sopera de farina d'arròs i es deixa reposar uns 20 minuts. Es posa una olla amb una mica d'aigua i s'hi afegeix un raig de salsa de soja. Quan comença a bullir, formar els filets, posar-los a bullir uns minuts i posar en un plat a punt de fer-los servir quan s'hagin refredat.

Es poden fer arrebossats o a la planxa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada