Cercar en aquest blog
dimarts, 3 de gener del 2017
Arròs aromàtic amb Conill pis Bellmunt
Ingredients 4 persones:
- 1 conill tallat a vuitens
- 300 gr arròs
- 5 brins de safrà
- 2 grans d'all
- 1 pebrot verd
- 1 tomàquet
Brou (opcional)
- 500 ml aigua
- romaní i farigola
- 2 nyores
Fer el brou i reservar.
Picar l'all i el pebrot
En una cassola amb oli, fregir el conill amb una mica de farigola. Afegir l'all i el pebrot picats. Abans que es cremi, tirar el tomàquet triturant junt amb les nyores.
Incorporar els brins de safrà i l'arròs. Tirar el brou i coure-ho uns 20 minuts.
A la meitat de la cocció (10 minuts), baixar la intensitat del foc a la meitat.
Font: Caprabo
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada