Galetes de canyella i de cardamom
- 200 gr de farina (o 2 gots)
- de 80 gr. a 100 gr. de sucre (o un got poc ple)
- 50 gr. de mantega fosa (o mig got)
- Posar la mantega al microones o deixar-la un parell d'hores fora de la nevera. Barrejar tots els ingredients i formar una massa amb la mà. Si no té la textura adequada afegir unes gotes d'aigua.
- Treballar la massa amb un corró fins que quedi ben plana i fer les formes.
- Posar la mantega al microones o deixar-la un parell d'hores fora de la nevera. Barrejar tots els ingredinets i formar una massa amb la mà. Si no té la textura adequada afegir unes gotes d'aigua.
- Treballar la massa amb un corró fins que quedi ben plana i fer les formes.
- Anar posant les formes en una plata al forn.
- Es pot tirar canyella amb pols per sobre.
- Per fer les galetes amb cardamom barrejar aquesta espècia amb la massa. Hi podem posar les granes de 5 o 6 vaines.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada