Cercar en aquest blog

diumenge, 12 de febrer del 2012

Galetes de canyella i de cardamom

  • 200 gr de farina (o 2 gots)
  • de 80 gr. a 100 gr. de sucre (o un got poc ple)
  • 50 gr. de mantega fosa (o mig got)
  1. Posar la mantega al microones o deixar-la un parell d'hores fora de la nevera. Barrejar tots els ingredients i formar una massa amb la mà. Si no té la textura adequada afegir unes gotes d'aigua.
  2. Treballar la massa amb un corró fins que quedi ben plana i fer les formes.
  3. Posar la mantega al microones o deixar-la un parell d'hores fora de la nevera. Barrejar tots els ingredinets i formar una massa amb la mà. Si no té la textura adequada afegir unes gotes d'aigua.
  4. Treballar la massa amb un corró fins que quedi ben plana i fer les formes.
  5. Anar posant les formes en una plata al forn.
  6. Es pot tirar canyella amb pols per sobre.
  7. Per fer les galetes amb cardamom barrejar aquesta espècia amb la massa. Hi podem posar les granes de 5 o 6 vaines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada