Cercar en aquest blog

dissabte, 31 de desembre del 2011

Crema de carbassa


Ingredients:
  • 2 tomàquets
  • 2 o 3 porros
  • 1 pastanaga
  • un troç gran de carbassa
  • 2 patates
  • crema de llet
  • caldo (opcional)
  • alls tendres per decorar
  1. Posseu oli en una cassola i sofregiu els porros, els tomaquets (sense pell) i la pastanaga.
  2. Mentre es fa el sofregit talleu la carbassa a trossos i les patates
  3. Afegiu la carbassa i les patates al sofregit i obriu-ho amb aigua o caldo.
  4. Després que hagi bollit una mitja hora (quan la patata estigui feta) passeu-ho pel tumix.
  5. Afegiu mig pot de crema de llet.
  6. Finalment tallem els alls tendres en juliana i els passem per una paella amb una mica d'oli. Servim la crema amb els alls tendres al centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada