Cercar en aquest blog

dimarts, 30 d’agost del 2022

Albergínies Judit


Ingredients:

Albergínies

Burrata

Fruit sec a escollir (nous de macadàmia, anouss, anacards...)

Julivert

Tomàquet sec amb oli o fresc


Procediment:

- Tallar les albergíneies a rodanxes i posar-les 8 minuts al microones (així ja estan una mica cuites i no agafaran tant oli quan les fregim.

- Passsar per la paella les rodanxes d'albergínia fins que quedin torradetes.

- Posar en un plat i per sobre posar el julivert, la burrata, els fruis secs, el tomàquet i un rajolí d'oli cru.


Com deshidratar tomàquets al forn:

Posar el forn a 50-60 graus.

Tallar els tomàquets a trossos no molt petits.

Amanir els tomàquets amb sal i espècies al gust.

Posar-los en una reixeta al forn durant 4-10 hores. sabrem que estan fets quan estan enfosquits, secs i no enganxifosos.

Conservar una setmaneta a la nevera amb oli.

Si es volen conservar més temps, fer-los amb pots al bany maria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada