Ingredients:
Albergínies
Burrata
Fruit sec a escollir (nous de macadàmia, anouss, anacards...)
Julivert
Tomàquet sec amb oli o fresc
Procediment:
- Tallar les albergíneies a rodanxes i posar-les 8 minuts al microones (així ja estan una mica cuites i no agafaran tant oli quan les fregim.
- Passsar per la paella les rodanxes d'albergínia fins que quedin torradetes.
- Posar en un plat i per sobre posar el julivert, la burrata, els fruis secs, el tomàquet i un rajolí d'oli cru.
Com deshidratar tomàquets al forn:
Posar el forn a 50-60 graus.
Tallar els tomàquets a trossos no molt petits.
Amanir els tomàquets amb sal i espècies al gust.
Posar-los en una reixeta al forn durant 4-10 hores. sabrem que estan fets quan estan enfosquits, secs i no enganxifosos.
Conservar una setmaneta a la nevera amb oli.
Si es volen conservar més temps, fer-los amb pots al bany maria.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada