Cercar en aquest blog

dimarts, 5 de febrer del 2013

Pa ràpid o miracle


Ingredients:

  • 180 gr. d’aigua
  • 20 gr. d’oli d’oliva
  • 10 gr. de sal
  • 350 gr de farina
  • 15-20 gr. de llevat fresc
  • 1 bossa de cocció


Elaboració:

1.     Escalfeu l’aigua i l’oli 2 min./37ºC/vel.2.

2.     Afegiu la farina i la sal i amasseu 2 min./vel.Espiga.

3.     Afegiu el llevat i amasseu 1 minut més.

4.     Doneu-li forma, enfarineu-lo i unteu-lo amb oli.

5.     Col-loqueu-lo dins la bossa i polvoritzeu-lo amb aigua. Tanqueu la bossa i enforneu uns 40-45 minuts a 225ºC-230ºC, sense pre-escalfar.
   
     *Es pot fer servir també un motlle de vidre pirex amb tapa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada